img description

ankarali-medyum

  • Bakımlarımı 3. varlıklarla yapıyorum
  • readings : 50
  • evaluation :
    ( 4.8 )
reading type :  

 

Aslen Ankaralıyım. Ankara'da ünlü bir yorumcuyum. İnternet ortamında da sizlere hizmet vermek istedim. Vefk ve dua çalışmaları ve olumlama hizmetleri veriyorum. hayatında hangi konuda sorun yaşadığını detaylı olarak anlatman yeterli. Bana vefk ve olumlama çalışması yaptıracak olan kişiler anne ve baba isminin ilk harflerini iletsinler. Sana söyleyeceğim her şey gerçeğin ta kendisi olacak.

coffee reading

price : 340 USD

Tarot

price : 390 USD

Katina

price : 390 USD

horoscope

price : 390 USD

Palmistry

price : 320 USD

Customer feedback

ücrete göre bence çok tutarlı olmadı. ben bi kere eylülde ameliyat tarihi aldım siz mart 2021 diyorsunuz...

Tarih : 24/08/2020

Yorumunz icin tesekkur ederim

Tarih : 12/08/2020

Ankaralı medyum roman gibi uzun bir faldı ilk kez bu kadar uzun ve detaylı yorum aldım kuruşu kuruşuna hakediyorsun

Tarih : 07/07/2020

Herkesin hayatına bir kere değmelisin ankaralı medyum sen insanlara yardım etmek yanında olmak ve geleceğe dair her şeyi bildirmek için varsın iyi ki varsın

Tarih : 07/07/2020

Sen hep en iyisini hakediyorsun her zaman bana iyi geldin ve hala geliyorsun yüz yüze görüştüğümüzde de bana çok yardımcı oldun yine devam ediyrsun senin yanımda olduğunu bilmek çok güzel

Tarih : 07/07/2020

çok başarılı, isabetli ve gerçekçi...fal nehrinin en iyi yorumcusu olduğunuzu düşünüyorum. hakkınızda yapılan yorumlar bu yöndeydi, artık ben de bu görüşteyim. teşekkür ederim.

Tarih : 07/07/2020

çok ama çok teşekkür ederim ankaralı medyum 4. kez baktırdım hepsi de doğru yine

Tarih : 07/07/2020

ama bu nasıl olabilir süper

Tarih : 07/07/2020

Bu sadece bir yorum değil bir tılsım çalışmasıydı ve bir önceki yorumumu silip tekrar düzenliyorum ki söyledikleri gerçekten çıktı. kısmet ile alakalı vefk çalışması yaptırdım ve olumıu sonuçlandı 7 gün önce. asla dönmez dediğim kişinin kapıma gelmesine şahit oldum ve gerçekten korktum mu sevindim mi bilemiyorum ama bu muhteşem bir şey Ben Nazlı tekrar gelicem size hafta içide

Tarih : 07/07/2020

Vefkin bu kadar çabuk neticelenmesi normal mi? senin sayende oldu bu diyecek hiç bir şey bulamıyorum inanılır gibi değil bilsem ilk başta seni bulurdum tekrar vefk yaptırıcam geçerli mi hala fal bakımlarında hediye olarak?

Tarih : 07/07/2020

Medyumların gelmiş geçmiş en iyisi. tüm sitelerde belirli çalışmalar yaptırdım ama bu ankaralı medyumla yüz yüze de gelmişliğim oldu ve gerçekten her şeyi çözen tek kişi. ayrıca vefk çalışmasını mutlaka tavsiye ediyorum 2 ayrı konuda da olumlu sonuç aldım gerçekten inanılmaz. üstelik daha önce yüz yüze geldiğim kişiler 1000 tlnin altına vefk yapmıyordu. her zaman arkandayım abicim ben ERKUT selamlar

Tarih : 07/07/2020

Her zaman ki gibi ne desem az :) çok teşekkürler

Tarih : 07/07/2020