img description

beste

  • HAYAT SANA NELER GETİRECEK?
  • readings : 50
  • evaluation :
    ( 5.0 )
reading type :  

 

Aklının ne kadar karışık olduğunu ve arayış içinde olduğunu biliyorum. Bir belirsizlik içindesin ve ben seni bu belirsizlikten kurtarmak için varım. Şimdi sorularını sor, tılsım çalışmanı ben hediye edeceğim. Tüm tecrübemi senin için kullanacağım, seni belirsizliklerinden kurtaracağım. İster aşk ister iş, ister para. Hayat sana neler getirecek, ben biliyorum.. (Sorularınızı çok detaylı sormanızı rica ederim. Ne kadar detaylı sorunuz var ise ben de sizlere o kadar fazla detay vereceğim. )

coffee reading

price : 340 USD

Tarot

price : 340 USD

Katina

price : 340 USD

horoscope

price : 340 USD

Palmistry

price : 340 USD

Customer feedback

Yorumunuz için teşekkür ederim

Tarih : 29/09/2020

Çok memnun kaldım kesinlikle ilk ve son olmayacak

Tarih : 28/09/2020

BESTEE İÇİMİ FERAHLATTIN SEN SÜPERSİNNN

Tarih : 28/09/2020

Aynı gün içinde 2. falım ama bu sefer yıldızname gönderdim. Sonuç çok detaylıydı ailemdeki bazı kişileri tarif etti olanları olacakları anlattı. Çok iyi kesinlikle denenmeli derim

Tarih : 28/09/2020

Çok beğendim çokk teşekkür ediyorum

Tarih : 28/09/2020

Ben bestenin farklı sırları olduğuna inanıyorum. Telvelerden bu kadar detay görmesi mümkün değil. Korkutucu şaşırtıcı ve mükemmel!

Tarih : 28/09/2020

İş ortamımdaki kişiyi bilmesi inanılmaz şaşırtıcı. İş hakkında geleceğim, evlilik hayatım hakkında detaylı bilgi aldım ve elbette memnun kaldım

Tarih : 28/09/2020

Özellikle geçmişe ve şu anki zamana hakim çok iyi bir yorumcu. Her sorumun cevabını eksiksiz verdi. Beklememe ve beklentime kesinlikle değdiğini düşünüyorum.

Tarih : 28/09/2020

Beste bu işin uzmanı gerçekten. Bu sitede denenmeden geçilmemeli

Tarih : 28/09/2020

çok iyiydi kesinlikle. benim için çok değerlisin beste. teşekkür ederim

Tarih : 28/09/2020

HA-Rİ-KA TEK KELİMEYLE SÜPER BİR FALDI KESİNLİKLE DEĞER

Tarih : 28/09/2020